Ultraäänihammasharja Cleany Teeth(Mira-Teeth) on uusinta teknologiaa hampaiden hoitoon.Mira-Teeth tuo tutkittua tehokkuutta kotikäyttöön päivittäisen hampaidenhoidon välineeksi, turvallisesti ja tehokkaasti.

Ultraäänihammasharja on erinomainen hammashoitoväline haastavammillekin asiakkaille. Useilla pitkäaikaissairauksilla on vastavuoroinen yhteys suun terveyteen samalla kun henkilön omat voimavarat tai taito huolehtia itsestään on vähentynyt.Ultraäänen helppoudesta ja tehokkuudesta hyötyvät myös hoitajat jotka huolehtivat toisen ihmisen hammashygieniasta. Lisäksi esim. oikomishoidon aikana hampaiden huolellinen puhdistus on erittäin tärkeää. Varsinkin kiinteät oikomiskojeet vaikeuttavat hampaiden puhdistamista. Tämä altistaa hampaat reikiintymiselle ja kiinnikkeiden viereisen ikenen tulehtumiselle.Puhdistamiseen joutuu kojeiden pitoaikana kiinnittämään normaalia enemmän huomiota ja se vie myös jonkin verran enemmän aikaa.

1. Nopea hammasharja

Mira-Teeth puhdistaa hampaat noin 60-90 sekunnissa.
Mira-Teeth Ultraääni (= ilman värähtelyt)

Puhdistaa hampaat, ikenet ja kielen +/- yksi minuutti.
Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia. 

 

2. Mira-Teeth puhdistaa hellävaraisesti ja ilman hankausta

-tuhoaa bakteereita ja mikrobeja
-vähentää hammaskiven kertymistä
-vähentää ienverenvuotoa ja tulehdusta
-ei liikettä, jolloin mm. ikenien vetäytyminen estyy
-auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
-akuuttia tulehdusta, suun haavaumia ja parodontiittia voidaan myös  hoitaa käyttämällä Mira-Teeth ultraäänihammasharjaa.  

 

 

3. Mira-Teeth poistaa tahrat ja valkaisee hampaat 

  • valkaisee poistamalla tahrat ja palauttaa alkuperäisen värin.
  • poistaa väriaineita (nikotiini, kahvi, viini, tee, sooda juomat ja ruoka).

 

4. Mira-Teeth hammastahna vähentää hampaiden kulumista

Ulraäänihammasharjan kanssa käytetään erityisesti suunniteltua hammastahnageeliä, joka luo mikroskooppisen pieniä nanokuplia. Hammastahna ei sisällä hankaavia hiukkasia tai aggressiivisia kemikaaleja. Se on pehmeä hampaille ja ikenille vähentäen niiden kulumista ja ärsytystä.