Raaka-aineet

 

MUSTIKKA Vaccinium myrtillis

Mustikkauute sisältää runsaasti flavonoideja, antosyaaneja, vitamiini- ja hivenaineita, vahva antioksidanttinen vaikutus ihoon. Suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta, hoitaa couperosa-ihoa, ehkäisee aknea, pyydä ihastuttamaan UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta ja tasoittaa laikukasta ihoa. Ylimääräistä kollageenisäikeiden elastisuutta; anti-aging vaikutus.

SnowAnna BLUEBERRY

MUSTAHERUKKA Ribes nigrum

Mustaherukan siemenöljy sisältää iholle erinomaisen rasvahappotasapainon ja suurempia hoitavia vitamiineja. Mustaherukan siemenöljy kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa kuivaa ja herkkää ihoa. Vahvistaa ihon toimintoja ja tehokasta hoitoa varten myös atooppiselle iholle.

SnowAnna BLUEBERRY, BERRIES, VITAMIN A

VADELMA Rubus idaeus

Vadelman siemenöljyn vitamiinit ja hyvät rasvahapot kosteuttavat ja ravitsevat pintakuivaa ihoa. Vadelman siemenöljy lievittää tulehduksia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Vadelman lehtiuute toimii vahvana antioksidanttina ja ih ihoa raikastava, supistava ja hoitava vaikutus.

SnowAnna BLUEBERRY, BERRIES

TYRNI Hippophae rhamnoides

Ihoa ravitseva tyrnin siemenöljy sisältää ihastuttavia biologisesti aktiivisia vitamiineja ja arvokkaita omega rasvahappoja. Tyrniöljy lisää ihon kimmoisuutta, pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ihoa, joka on ihon luonnollista aurinkosuojaa. Tyrnin oranssin sävyinen beetakaroteeni muuttuu iholle luonnollisesti A-vitamiinia ja toimii yhdessä.

SnowAnna CLOUDBERRY, VITAMIN A, HONEY

 

LAKKA Rubus chamaemorus

Lakkauute sisältää runsaasti ihoa heleyttävää ja kirkastavaa C-vitamiinia. Korkea C-vitamiinipitoisuus on ihoa ja verisuonia. Lakan karotenoidit (A-vitamiinin esiaste) antioksidantteina ehkäisten ihon ennenaikaista vanhenemista. Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijö UV-säteilyltä, saasteilta ja stressistä. Detox-vaikutteinen.

SnowAnna CLOUDBERRY

 

RYPSI Brassica rapa

Miedosti pähkinän tuoksuinen luomurypsiöljy sisältää ihoa ravitsevia ja hoitavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja ubikinonia. Ehkäisee ihon kuivumista, suojaa ihoa talven pakkasilta ja saunakäytössä löylyn kuumuudelta.

SnowAnna CLOUDBERRY, BERRIES, VITAMIN A, HONEY

 

HUNAJA Mel

Hunajaa on käytössä osoitteellelähetystä kauneudenhoitoon jo tuhansien vuosien ajan. Hunajassa on ihoa suojaavia, ravitsevia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja, antioksidantteja, ravinteita ja probiootteja. Hunaja on tehokas humektantti tehden ihosta kosteutetun ja kimmoisan täyteläisen. Hunajan antibakteerinen ja antiseptinen aineisto parantavaessa, ehkäisee sienitulehduksia ja hoitaa ärtynyttä, herkkää ihoa. Hunajan sijainnit entsyymit kirkastavat ihoa hellävaraisena kuorinta-aineena.

SnowAnna CLOUDBERRY, HONEY

 

KAURA Avena sativa

Luomukaurauute hoitaa ja suojaa herkkää, kuivaa ihoa. Kauran sisältämä beetaglukaani rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa. Ihoa uudistava ja rauhoittava.

SnowAnna CLOUDBERRY, MULTIVITAMIN, HONEY

SIANKÄRSÄMÖ Achillea millefolium

Lempinimeltään tuhattaituri on ollut kauan haavarohdon maineessa, sillä kasvin monet ainesosat estävät tulehduksia ja haavat on saatu nopeasti paranemaan hieromalla niihin tuoretta siankärsämöä. Siankärsämön kukissa on puhdistavia, uudistavia ja voimakkaasti supistavia aineita, jotka hoitavat rasvaista ja finniongelmaista ihoa. Uusimpien tutkimusten mukaan siankärsämö toimii myös ryppyihin.

SnowAnna FLOWER, PHYTO

PUNA-APILA Trifolium prantense

Puna-apilaa on arvostettu naisen hormonitasapainoa elvyttävänä kukkana. Ihonhoidossa sillä on puhdistava, pehmittävä ja rauhoittava vaikutus. Antaa iholle joustavuutta.

SnowAnna FLOWER, MULTIVITAMIN, PHYTO

POIMULEHTI Alcemilla vulgaris

”Neitsyt Maarian viitta” on kansanperinteessä arvostettu naisten rohto, jonka kastepisaralla on taikavoimaa. Ihonhoidossa puhdistava, hoitava ja turvotusta poistava, sekä ihoa vaalentava vaikutus.

SnowAnna PHYTO

PELTOKORTE Equisetum arvense

Peltokorte sisältää runsaasti iholle tärkeää piitä. Pii vahvistaa myös kynsiä ja sidekudosta. Ihonhoidossa kirkastava, puhdistava ja supistava vaikutus.

SnowAnna MULTIVITAMIN

RATAMO Plantago major

Ratamoiden tunnetuin käyttötapa on ollut haavojen laastaroiminen verenvuotoa tyrehdyttävän ja tulehduksia hoitavan ominaisuuden vuoksi. Ratamot sisältävät allantoiinia, joka tehostaa ihon epiteelin uusiutumista ja pehmentää arpikudosta. Antibakteerinen vaikutus hoitaa ja puhdistaa erityisesti epäpuhdasta ja näppyläistä ihoa.

SnowAnna PHYTO

KOIVUNMAHLA Betula alba

Koivunmahlan sisältämät sokerit auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa. Lisäksi koivunmahla sisältää hivenaineita, hedelmähappoja, valkuaisaineita ja entsyymejä. Tämä rikas luonnon eliksiiri kosteuttaa ja uudistaa ihoa, sekä hidastaa ihosolujen ikääntymistä.

SnowAnna FOREST, PHYTO