Ihon hoitoa ultraäänellä

Mira-Skin ultraäänilaite

Ultraääni avaa täysin uusia ulottuvuuksia anti-aging-kasvohoitoihin. Se mahdollistaa puhtaan hyaluronihapon ja aktiivisten ja elintärkeiden aineiden pääsyn iholle.

NAUTI ULTRAÄÄNIKÄSITTELYSTÄ KOTONA 5-10 MINUUTISSA

Mira-Skin-ultraäänilaite on erittäin helppokäyttöinen. Hoito kestää enintään 5-10 minuuttia - ja se tulisi tehdä 2-3 kertaa viikossa (tehokkain illalla). 

5 askelta kauniiseen ihoon

Hoidon jälkeen iho on erityisen herkkä noin puolen tunnin ajan. Käytä ihonhoitoa tässä vaiheessa, lisää niiden tehokkuutta (naamio, voide, geeli, seerumi). Aktiiviset ainesosat kulkevat syvemmille ihokerroksille parempien tulosten saavuttamiseksi.  

Ennen Mira-Skin-ultraäänen käyttöä levitetään ohut kerros  Mira-Skin hyaluroninen seerumi . Ultraääni auttaa korkealaatuisia ainesosia imeytymään syvälle ihon pinnan alle. Vaikutukset ovat kliinisesti todistettuja.   

IHONHOITO  ILMAN ULTRAÄÄNTÄ:

VAIKUTTAVAT AINESOSAT LÄPÄISEVÄT  AINOASTAAN  IHOSI YLÄKERROKSEN 

Useimmat ihonhoitotuotteet tunkeutuvat vain ihon yläkerrokseen, mutta aktiiviset aineosat eivät imeydy kauemmaksi. Ultraääni edistää imeytymistä ja mahdollistaa täyden potentiaalin hoidon. 

IHONHOITO  ULTRAÄÄNELLÄ

ANTI-AGING EFFECTS:

Fonoforeesi

Ultraäänihoidon toteuttamista voiteiden tai geelien kanssa kutsutaan fonoforeesiksi. Ultraääni mahdollistaa voiteiden aktiivisten aineiden imeytymisen ihon syviin kerroksiin, jossa ne voivat saavuttaa maksimaalisen tehonsa. Ulraaääni parantaa myös verenkiertoa, stimuloi ihon ja kudosten aineenvaihduntaa ja lisää kollageenin tuotantoa.