Cleany teeth Ultraääni hammasharja koirille.

Koiran hammaskiven poisto on toimenpide, joka tulee eteen monelle koiralle ja koiran omistajalle, sillä jopa 80% aikuisista koirista kärsii huonoista hampaista.

Mikäli koiran hampaita ei puhdisteta kotona kertyy lemmikin hampaisiin hammaskiveä ja plakkia. Ne aiheuttavat ientulehdusta ja hampaiden kiinnityskudosten heikkenemistä aiheuttaen lopulta kivuliaan suutulehduksen ja hampaiden irtoamisen. Myös hyöty eläinlääkärin suorittamasta hammaskiven poistosta jää lyhytaikaiseksi, sillä uuden plakin muodostuminen alkaa välittömästi puhdistuksen jälkeen.

Bakteerit aiheuttavat hammassairauksia

Ientulehdus (gingiviitti), hammaskivi ja hampaan kiinnityskudossairaus (parodontiitti) ovat yleisiä koirien hammassairauksia. Ne saavat alkunsa koiran suun bakteereista. Kun hampaiden pinnalla olevien bakteerien määrä kasvaa, pinnalle muodostuu plakkia.Paras tapa ehkäistä plakin kertymistä ja hammaskiven muodostumista on huolehtia lemmikin hampaiden säännöllisestä kotihoidosta.

 

Mira-Pet ultraäänihammasharja tuhoaa bakteereja

Ultraäänihammasharja tuhoaa bakteereja ja on tehokas hampaidenpuhdistaja kotikäyttöön Säännöllisesti käytettynä se ennaltaehkäisee lemmikin hammaskiven muodostusta ja hoitaa suun tulehduksia. Puhdistusaika vain noin 40-60 sekuntia.

Mira- Pet sopii koirien lisäksi myös muille lemmikeille.