Brändit

SnowAnna®-luonnonkosmetiikkasarja rakkaudesta Suomen luontoon!

Suomen luonto ja metsät sisältävät valtavan rikkauden, jolla voidaan hoitaa kauneutta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ulkoista kauneudenhoitoa luonnonmukaisilla ja puhtailla suomalaisilla raaka-aineilla edustaa kotimainen SnowAnna –luonnonkosmetiikkasarja. Ihonhoidon ammattilaisen ideoima SnowAnna syntyi palavasta kiinnostuksesta luonnon hoitaviin ominaisuuksiin ja mahdollisuudesta hoitaa ihoa erityisesti kotimaisen ”lähiluonnon” aarteita hyödyntäen.

SnowAnna luonnonkosmetiikkasarjan kotimaisuus-aste on mahdollisimman korkea, mikä erottaakin sen useimmista muista kotimaisista sarjoista. Tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat täysin kotimaisia ja esimerkiksi öljyseerumien pohjaöljynä on käytetty laadukasta suomalaistilan luomurypsiöljyä yleisesti käytettyjen ulkomaisten öljyjen(jojobaöljy, viinirypäleensiemenöljy, ym.) sijaan. Tämä miedosti pähkinäntuoksuinen luomurypsiöljy on tarkkaan valittu ja sen imeytyvyys ja hoidollisuus ovat ainutlaatuisia. SnowAnna suosii suomalaista työtä!

”Nauti Suomen luonnon voimasta, myös ihollasi!”
-Annika Hampaala-Pussinen, SnowAnna® luonnonkosmetiikkasarjan luoja, SKY-Cidesco-kosmetologi ja Kauneushoitola Lumiannan yritysjohtaja.

 

Saaren Taika

Saaren Taika

Saaren Taika® tuotteet ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.

Saaren Taika on kolmen sukupolven naisten tunne, tietotaito ja kokemus luonnollisesta puhtaudesta, ihon- ja kodinhoidosta perinteisin menetelmin, kemikaalikuormamme vähentämiseksi, miesnäkökulmaa unohtamatta

 Impolan Hamppukosmetiikka

Kosmetiikassa käytettävä hamppuöljy saadaan kylmäpuristamalla hampunsiemenestä. Kaikki siementuotanto on kotimaista. Öljynpuristus tapahtuu Impolan Kasvitilalla ja kosmetiikan valmistus Suomessa laadukkaan sopimusvalmistajan toimesta. Tuotteilla on FI-NATURA sertifikaatti. Kaikki kosmetiikan raaka-aineet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit.

 

 

We Love The Planet

Alankomaista kotoisin oleva brändi, joka on syntynyt puhtaasta rakkaudesta Planeettaamme kohtaan. Tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Koko tuotantoprosessi on siis viimeiseen asti ympäristöystävällinen.

"We find it important to know what is in a product and where it comes from."

 

We Love The Planet on luonnonkosmetiikkaa ja muita luonnonmukaisia tuotteita rakkaudesta planeettaamme kohtaan