Kemikaalien haitat ihmisen terveydelle

Miksi valita luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikka täyttää kaikki tavallisen kosmetiikan standardit ja Euroopan asettamat lait. Tämän lisäksi luonnonkosmetiikalla on omat tiukat sertifiointitahonsa, joilla poissuljetaan tuhansia ainesosia, jotka on katsottu haitalliseksi ihmiselle,ympäristölle tai eläimille.

Kasvovoide, kynsilakka, meikkivoide, deodorantti, hajuvesi, huulipuna, poskipuna, hiuslakka.Altistumme pelottavan pitkälle listalle kemikaaleja ja niiden vaikutuksesta tiedetään harmillisen vähän.

Arvellaan, että monet sairaudet, jotka ovat yleistyneet, voisivat liittyä kemikaalien aiheuttamaan kuormaan ja kemikaalien signaaleihin, jotka vaikuttavat hormonien tavoin meidän elimistössämme.

Kuten syödyssä ruuassakin, kaikki mitä ihollemme laitamme näkyy hyvinvoinnissamme. Iho on suurin elimemme, joten sen ylimääräistä kuormitusta tulisi vähentää tarjoamalla sille mahdollisimman puhdasta ja luonnollista ravintoa. 

Luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% luonnollisia raaka-aineita, joiden teho perustuu siihen, että ne muistuttavat ihon omaa luontaista rakennetta. Tämän vuoksi niiden teho on paljon suurempi, ne ovat turvallisia käyttää, ja ne ravitsevat jokaista ihon kerrosta pelkän pinnan sijaan.