Ultraäänilaite ihonhoitoon

Emmi-Skin

         Kaunis, terve iho                   

Ultraäänispesialisti Emmi Ultrasonic GmbH esittelee Emmi-Skinin joka hoitaa ihoasi turvallisesti ja tehokkaasti!

Jo ensimmäisen käytön jälkeen ihohuokoset puhdistuvat, joten iho voi hengittää vapaasti huomattavasti suuremmalta alueelta. Ihohuokoset kasvavat lyhyessä ajassa alhaalta ylöspäin, minkä ansiosta ihosta tulee pehmeä ja sileä. Vanhat ihohilseet poistuvat ilman hankaamista tai hiomista. Ihorypyt häviävät tai pienenevät. Ultraääni tunkeutuu alimpaan ihokerrokseen asti ja poistaa mm. bakteereita. Aineenvaihdunnan vilkastumisen ja normalisoinnin ja ihon verenkierron vahvistamisen tuloksena on terve, luonnolliselta näyttävä iho ja ihonväri. Silmänympärysrenkaat ja silmäpussit pienenevät tai häviävät kokonaan (esim. iästä riippuen), silmäluomet kiinteytyvät. Huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja kauniilta lisääntyneen verenkierron ansiosta.  

Mitä Emmi-skin saa aikaan?

Emmi-skin-ultraäänilaite värähtelee maks. 72 miljoonaa kertaa minuutissa ja mm.

  • parantaa pH-arvoa
  • vilkastuttaa ja normalisoi aineenvaihduntaa
  • vilkastuttaa kollageenisynteesiä
  • kiihdyttää imunesteen poistumista
  • vahvistaa verenkiertoa
  • tuhoaa ihokerrosten bakteereita


Kaunis, kiinteä ja terve kasvojen iho anti-aging-ultraäänihoidolla kotona ja kauneushoitoloissa! 

Erityisesti kehitelty ultraäänikollageenivoide parantaa ihon rakennetta ja kudosta ultraäänen vaikutuksella lyhyen ajan sisällä jo kahdella viikoittaisella käyttökerralla.

Iho muuttuu elämän varrella. Ympäristövaikutukset, kuten aurinko, kylmyys ja epäpuhdas ilma, ja myös geneettinen taipumus ovat vastuussa ihon vanhenemisesta. Ihon uusiutuminen solunjakautumisen avulla hidastuu iän myötä. Kollageenikuidut kovettuvat, ja tuloksena ovat selvästi näkyvät juonteet, pehmenevät muodot haurastuneen kudoksen johdosta ja väsyneeltä näyttävä iho. Tosiasia, johon on tehokas keino: Ultraääni.

                  Syvävaikuttava ultraääni puhdistaa syvältä huokosista asti ilman kuorintavoidetta:

Ylemmän ihokerroksen, orvaskeden, kuolleet hilseet sekoittuvat hien ja talirauhasten kanssa ja saavat ihon näyttämään väsyneeltä. Ne voidaan tosin poistaa pinnallisesti kuorintavoiteilla ja hieronnalla, mutta tärkeät hoitotuotteet eivät kuitenkaan pääse syvemmällä olevaan verinahkaan, minkä vuoksi ensimmäiset pienet rypyt silottuvat vain pinnallisesti.

Koska Emmi-skinin ultraääni vaikuttaa 12 mm:n syvyyteen, pääsevät positiiviset tehoaineet "pahan alkuun ja juureen". Esimerkiksi nasolabiaalijuonteet: injisointi täyteaineella kuten hyaluronilla aiheuttaa herkästi pientä verenvuotoa ja turpoamia. Sitä ei voi tapahtua ultraäänihoidollamme; ultraäänikollageenivoide tunkeutuu syvälle, ja painuneet kasvojen osat, kuten leuka ja muodot, kiinteytyvät taas lyhyen ajan sisällä.

Emmi-skinin ultraäänivaikutusperiaate

Ultraääni

Ultraääntä voidaan yksinkertaisimmin kuvata värähtelyksi ilmassa, ja tämä värähtely tapahtuu erittäin suurella värähtelytaajuudella sekunnissa. Taajuuden mittayksikkö, ts. värähtelyjen lukumäärä sekunnissa, on hertsi. Yksi hertsi (Hz) tarkoittaa yhtä värähtelyä sekunnissa. Kuten jo sanakin ilmaisee, ultraääni on erikoinen äänen muoto. Ääni jaotellaan fysikaalisesti neljään eri ryhmään:

  • Infraääni - taajuusalue on alle 16 värähtelyä sekunnissa (16 Hz)
  • Ääni - kuuluvan äänen alue, n. 16-20 000 värähtelyä sekunnissa (16-20 000 Hz)
  • Ultraääni - ihmiskorvalle kuulumaton ääni, taajuusalue 20 000-5 000 000 värähtelyä (20 000-5 000 000 Hz)
  • Infraääni - taajuusalue on alle 5 000 000 värähtelyä sekunnissa (5 000 000 Hz) (> 5.000.000 Hz)

Ultraääni etenee aaltoliikkeenä, ts. vaarattomina, jaksoittaisina värähtelyinä, jotka leviävät ikään kuin hiukkasten elastisina värähtelyinä (kuten myös äänet) Edellytys ultraääniaaltojen siirtymiselle on kuitenkin sopiva siirtoväline (kantajamolekyylit), jonka koostumus riippuu - kun otetaan huomioon tavoite, joka ultraääntä käyttämällä halutaan saavuttaa (esim. ulkonäkö, kuvaus, sterilointi, parantaminen jne.) - ultraäänilaitteen taajuudesta ja sen tuottamasta tehosta. Tärkeää on, että ultraäänen teho on kohtuullinen (ihmisillä käytettäessä mieluiten alle 0,5 wattia), koska ultraääni kehittää muutoin lämpöä, joka ei ole vain kivulias vaan myös vahingollinen.

Fysikaalisesti ultraääni etenee kaasuissa ja nesteissä pitkittäisenä aaltoliikkeenä ja kiinteissä aineissa myös poikittaisina aaltoina. Jos pitkittäiset aallot osuvat kiinteisiin aineisiin, ne muuttuvat poikittaisaalloiksi. Ultraääniaallot etenevät kovuusasteeltaan erilaisissa materiaaleissa/aineissa eri nopeudella, pehmeissä aineissa hitaammin (n. 1500 m/s) kuin kovissa aineissa (n. 4000 m/s).