Valkoisemmat hampaat ja raikas suu

Emmi-Dent

 ultraäänihammasharja

Uutta teknologiaa kotikäyttöön turvallisesti ja tehokkaasti.


  • Ultraääni poistaa värjäytymiä hampaista ja palauttaa normaalin värin
  • Tuhoaa bakteereita ja mikrobeja
  • Ei liikettä, jolloin mm. ikenien vetäytyminen estyy
  • Raikas suu ja puhdas tunne jopa 12h
  • Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
  • Poistaa hammaskiveä ja ennaltaehkäisee sen muodostumista
  • Jokapäiväiseen käyttöön et tarvitse muuta hammasharjaa  

Kuinka ultraäänihammasharja toimii

Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki, voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. Emmi-Dent puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. Emmi-Dent ultraääni poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

Emmi-Dent ultraäänihammasharja toimii 0,2 Watin teholla turvallisesti ilman kitkaa tai hankausta.Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hiomista.
Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Emmi-Dent hammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna. 

Emmi- Dent tarjoaa tehokkaan hammashoitovälineen haastavammillekin asiakkaille. Useilla pitkäaikaissairauksilla on vastavuoroinen yhteys suun terveyteen samalla kun henkilön omat voimavarat tai taito huolehtia itsestään on vähentynyt.

Akuuttia tulehdusta, parodontiittia ja suun haavaumia voidaan myös hoitaa käyttämällä Emmi-Dent ultraäänihammasharjaa. Tällöin on suositeltavaa käyttää harjaa ensin hampaan pinnalla ja sen jälkeen myös ikenissä niin tuloksena saadaan ienverenvuodon väheneminen. Jos mahdollista, pidä harjaa paikoillaan yhtäjaksoisesti 30-60 sekuntia kerrallaan saavuttaaksesi nopean ja tehokkaan elpymisen. Harjaa on turvallista käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Tuloksena on perusteellinen ja lempeä hampaiden ja suun puhdistus.